joi, 21 iulie 2011

Prima iesire pe Somes 2011!



















Prima iesire pe somes pe anul acesta s-a petrecut sambata 16 iulie spre duminica! Timp frumos cam cald dar ok de pescuit somesu era numa bun de pescuit am fost pregatiti cu momeli de tot felu dar pestii nu prea s-au aratat sa fi fost apa prea calda sau fazele lunii, dupa cum arata un solunar de pe net nu era tocmai favorabil de pescuitul.
Colegul meu de pescuit de aceasta data a fost Raul cu care am mai facut multe iesiri mai ales pe lacul nistru unde el ii "golgheter" , am avut momeli cu noi care mai de care dupa cum se poate observa si in poze . Am avut: conopistirite ; viermusi ; rame subtiri rosii de balegar ; rame rosii groase ; rame negre de delta; larve de salcie sau viermi de tarate ; lipitori; larve de lemn; rame inelate; expandat galben de miere ; expandat de vanilie; porumb; cuburi de mamaliga;pestisori.
Desi am incercart toate momelile care ne-au venit in cap si care le-am avut la noi pestii au fost cam timizi, trasaturi am avut chiar puternice si destul de mult da asa cate una si gata singura captura a fost o mrenuca in jur la 500 de gr poate mai putin poate mai mult pe care am eliberato in final.
Ce sa zic a fost o partida frumoasa de pescuit oricum daca prindeam si peste era cea mai
minunata. Astept cu nerabdare urmatoarea partida de pescuit !