duminică, 6 noiembrie 2011

Crap in Noiembrie!

Vremea foarte buna m-a facut sa fac o iesire la crap pe lacul nistru, cu bunul meu prieten Raul, mai ales ca stiam ca au bagat nu demult vreo 600 de kg de crap. Asa ca mi-am luat o nada de la benzar ,crap amur special, si am pregatit-o acasa de cu o seara inainte am fiert niste apa am ucmetat nada am lasat-o putin sa stea dupa care am sitat-o si a iesit brici.
Pe la 7 deja eram be balta cu betele in apa , am avut ceva trasaturi slabe pana pe la ora 8 cand am avut o trasatura puternica i-am dat si agatatura si am luat un crap de aprox 1 kg 900 - 2 kg tot oscila penita de la cantar intre astea 2 .
Tot restul zilei a fost fara prea multa activitate fara trasaturi cu exceptia unei la batul lui Raul dar pestele a venit catre mal si nu a reusit sa se aghete in carlig deci singura captura pt mine a fost crapul acela fiind si singura captura de pe intreaga balta care nu a fost plina de pescari ca deobicei mai aflandu-se doar 2 pescari inca pe balta . Am mai prins vreo 15 raci foarte faini pe care i-a gatit Raul.
Sper ca vremea buna sa continuie macar inca vre-o saptamana sa mai apuc o partida de pescuit , numai bine, fir intins !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu