miercuri, 22 august 2012

Stiuca de pe Lapusel !

   Azi 22.09.2012 ora 8 jum am pornit impreuna cu colegul meu de pescuit Marius (distrugatorul de voblere) la un spinning pe lapusel cu gandul la un drill cat de cat dat de un clenut dar spre uimirea noastra cleanul nu s-a aratat in schimb Stiuca si-a facut aparitia in mai multe randuri.
   Primul care a "lovit" o marlita pe Lapusel a fost Marius la un vobler colorat eu am avut vreo doua izbituri pe vobler inainte dar nimic .Dupa ce am facut 2 3 poze la stiucuta(marlita) am schimbat si eu voblerul am pus unul mai mare si dupa 2-3 lansari am scos si eu o marlita la vreo 300 400 de grame la fel ca cea a lui Marius.
   La scurt timp dupa aceasta am avut din nou o agatatura tot o marlita dar care a fost mult mai bataioasa decat prima aceasta sarind in alge si stufaris si s-a desfacut din carlig . Imi pare rau ca nu am putut sta mai mult pt ca am vazut mai multe stiuci sau cleni ce erau pe la suprafata apei si erau mari undeva la 60 70 de cm nu ma asteptam sa vad asa pesti mari pe lapusl nici sa prind stiuca desi am mai auzit de alti care au prins stiuca pe lapusel .
   A fost o partida frumoasa desi nu ma asteptam sa prindem mare lucru mai ales ca apa era foarte mica doar in locul ala era apa mai mare .











   Fir intins in continuare !

Un comentariu: