duminică, 3 mai 2015

De 1 mai merg la pescuit !

   De 1 mai merg la pescuit, nu sunt mare fan al micilor si al gratarelor mai degraba al unei partide de pescuit reusita. Asa ca impreuna cu Andrei ne rezervam un loc la Coas standul 3 si pornim.
   Am ajuns pe balta in jurul orei 6 jumate am despachetat am facut niste monturi , pentru ca mi-am luat niste banjo method feedere de la preston pentru peleti, si dam bataie. Nada: am facut 2 feluri una pe baza de seminte fierte cu niste lapte de porumb, ma gandeam sa caut niste amuri(teni) si una pe baza de faina de peste cu o granulatie fina amestecata cu putin srot de floarea soarelui iar umectarea am facuto cu zeama de pe seminte si zeama de pe peletii care i-am pus la moi.
   Capturile au aparut destul de repede niste ciortani sub 1 kg ,pana la sfarsitul zilei am avut 11 bucati sub 1 kg si 2 bucati la 2 kg si ceva, tenul nu a vrut sa se arate . Am o chestie pentru tenul asta pe care-l urmaresc de ceva vreme dar nu reusesc sa-l prind.
   Mai spre dupa masa in juru orei 4 la colegu` de pescuit Andrei s-a aratat monstrul de 11 kg 500 la boilies niste bile de scopex parca, un exemplar frumos o femela de crap oglinda ce a reusit sa incalceasca 5 bote de pescuit de la celelalte standuri in urma drilului spectaculos practic "fiara" a implicat 5 6 pescari in dril.
  Toti pestii au fost eliberati cei mari in balta mare iar cei mai mici in urma cerintelor administratorului au fost eliberati in balta mica de la intrare in agrement! Balta Fish Zone Coas o balta frumoasa cu  pesti numerosi.
Fire intinse !!








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu