duminică, 7 martie 2010

O partida la "carasu' rece "!Un prieten bun de al meu a facut o iesire la un caras ,"unul rece", tinant cont ca afara erau in jur de 0 grade daca nu cu minus ceva.Partida a avut loc pe lacul Nistru din judetul Maramures(pt necunoscatori)un lac populat in mare pare cu crap si caras dar si cu vreo 2 somni si niste stiucute ! Nu credeam ca o sa prinda ceva tinand cont de vremea fff rece dar totusi a lovit vreo 9 -10 carasei frumusei si reci ca gheata!
Din ce mi-a spus el a folosti o montura feeder(cu cosulet) ca si in poza alaturata ,si a folosti viermusi pe carlig si ceva nada "secreta" cu viermusi ! Dupa spusele lui carasul cel rece sa aratat fff repede in cateva minute de la prima aruncare, sunt flamanzi acum dupa iarna asta destul de lunga si care inca continua spulberand toate planurile de iesire ,cel putin ale mele pentru ca nu-mi place deloc sa merg la pescuit cand ii asa de frig!
Astept cu nerabdare sa se incalzeasca afara sa pot sa fac o iesire calumea ,sincer mi dor sa "plutaresc" putin si sa merg la un voblerit !
Ce sa mai zici fir intins pt cei care merg la pescuit si la cat mai multe capturi si cat mai multe eliberari de peste !!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu