vineri, 24 august 2012

Stiuca pe Lapusel partea a 2-a !

   Etuziasmati dupa stiucile prinse in urma cu 2 zile pe Lapusel ne-am hotarat sa mergem din nou la un voblerit eu si Marius (distrugatorul de voblere) drept urmare ne-am intalnit in jurul orei 7 si am pornit pe lapusel in cautarea stiucilor sau a rapitorilor.
   Am ajuns pe raul si am pornit in cautarea unei capturi prin apa prin ,prin stufaris si iar prin apa intr-un final am avut si prima captura o marlita nu foarte mare undeva la 200 300 de grame pe care am prinso eu dupa vreo jumatate de ora si cam 1 km de umblat in susul apei a intrat o stiucuta si ma Marius una mai marisoara de data asta cam la 500 de grame. Dupa vreo ora de peripeti si agataturi prin copaci de voblere incercand sa facem lansarea perfecta am agatat si eu o marlita cam la jumatate de kg si culmea din dreptul lui Marius amandoi fiind in apa pana la bra.






  S-a facut ora 12 si am zis ca plecam spre casa deja Soarele ne termina creierii si mergand spre masina am facut amandoi cate o ultima lansare si a mai aparut o  marlita pe vobleru lui Marius una la 500 700 de grame asta a fost incheierea partidei de pescuit pe ziua de azi 24.09.2012.

2 comentarii:

  1. Salut. Frumoasa treaba d.p.d.v al capturilor , insa presimt ca au ajuns acasa acele marlite.

    Daca nu e asa imi cer scuze.

    RăspundețiȘtergere