vineri, 19 decembrie 2014

Asociatia anti-poluare si braconaj !

   Am auzit zilele astea ca de prin 15 feb 2015 o sa sa se infiinteze aceasta asociatie anti-poluare si braconaj zicea Lavinia Ghedan doamna aia ce avea ceva emisiune despre pescuit pe discovery sau unde mai exact.
  Nu stiu de ce , dar sunt foarte sceptic in legatura cu asta , mie mi se pare ca in Romania mai exact la mine in Judetul Maramures "filiala" AJVPS nu se prea ocupa de rauri/belti iti fai permisu la ei si cam atat , nu am auzit nimic de o populare a raurilor din partea lor am auzit doare ca , cei de la Asociatia Vidra au popula somesul si lapuselul in cateva randuri cu crap/caras si cu salai tot respectu pentru respectivii.
 Ma indrebam daca aceasta asociatie anti poluare anti braconaj va fi si anti mita si coruptie si vor putea sa schimbe ceva in randul raurilor si beltilor/barajelor ca sa fim sinceri arata din cale afara in unele locuri poti sa faci surfing printre gunoaie !
  Eu le urez succes si am sa ma inscriu si eu in aceasta asociatia si am sa fac pe detectivul particular si am sa merg sa fac poze si filmulete unde se produc poluari in rauri si braconaje !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu